Close

Houten kam goed voor je haar

Houten kam goed voor je haar

De Flyingheart handmade kammen houden je haar mooi glanzend en op authentieke wijze gezond.

Met een houten kam verbeter je haar en masseer jij jouw hoofdhuid

Gebruik een houten handmade kam en ervaar de voordelen, jouw houten kam  is milieu vriendelijk en duurzaam en helpt bij het herstellen of voorkomen van haarbeschadiging ten opzichte van kunststof goedkope kammen.

Wil je jouw haar herstellen en een mooi glans op natuurlijke wijze, is stap dan over op een op een houten kam. Hierdoor kan je veel verschillende haarproducten gelukkig vergeten.

Het gebruik van een houten kam, vooral om nat haar na het douchen te ontwarren en om je haar te kammen wordt een onderdeel van het verzorgen van je haar.

waarom houten kammen beter zijn voor je haar

Kunststof kammen en borstels veroorzaken statische elektriciteit in je haar omdat ze een positieve elektrische lading hebben en haar een negatieve elektrische lading hebben die haar naar de kam trekt en op een ongezonde manier pluizen en kroezen veroorzaakt. Hierdoor wordt je haar droog en beschadigd. Hierbij zijn kammen van kunststof van lage kwaliteit zijn slecht voor het milieu nu de zee en wereld al vol zit met plastic. Houten kammen kunnen geen elektriciteit geleiden, dus de statische schade van je haar is hiermee verleden tijd.

Houten kammen zijn zacht voor je haar

Houten kammen zijn van mahoniehout goed voor je haar en hoofdhuid onder je haar. Deze houten kam geeft je haar een gladde en glanzende uitstraling. En aangezien hout een natuurlijk materiaal is, zal je ook minder last hebben van roos.

Houten kam voedt je haar

Een houten kam heeft als voordeel dat het gemakkelijker natuurlijke oliën van de hoofdhuid door je haren verdeeld, dit omdat de deze niet aan kunststof plakken. Je haar ziet er minder vet uit en is gezonder met de een mooie glans.

Lekker duurzaam

Houten kammen zijn stevig, milieuvriendelijk en duurzaam,  gemaakt van mahoniehout. De tanden zijn sterker dan de regulier kammen en ze zijn recyclebaar.

Houten kam voor ieder haarsoort

Wat je haartype ook is, houten kammen verzorgen ieder haarsoort. Of je nu stevig haar hebt, stijl haar, krullen, rood, blond of donker dat maakt niet uit.

Het schoonmaken van een houten kam

Verwijder natuurlijk eerst even de haren na het kammen en bewaar hem droog. Onderhoud je houten kam en wrijf er lijnzaad-, lijnzaad- of kokosolie op met een schone doek en laat een half uur staan ​​totdat de olie in het hout is getrokken. Veeg vervolgens voorzichtig af met een andere zachte doek.

Bestel nu je kam en laat je naam er in graveren

Maak je eigen kam en laat je naam of tekst erin graveren of geef hem aan een vriendin als geschenk. Het leuke is dat je deze kam dan kan personaliseren zodat je altijd weet dat deze kam van jouw is. Maak je kam bijzonder en maak je haar weer mooi. Bestel deze duurzame Flyingheart handmade houten kam met je naam.