Close

Houten baardkam laat je baard en goed uitzien

Maak je houten baardkam bijzonder

Houten baardkam houden je mooie baard op authentieke wijze gezond.

Vroeger in de geschiedenis was de kam een ​​mooi en gemakkelijk te gebruiken om je haar of baard te verzorgen. Mooie, handgemaakte kammen gemaakt van metaal, hout, dat waren de authentieke kammen van vroeger. Na verloop van tijd werken de kammen gemaakt van goedkoop materiaal en hechten niet veel waarde meer aan gezond haar. Als jij je altijd hebt afgevraagd waarom je haar er niet beter uitzag na het kammen. Dit komt door het gebruik van plastic kammen die natuurlijk en gezond haar hebben beschadigd.

Gladheid van de baard en je haar

Baardhaar is steviger, stugger in vergelijking met het haar op je hoofd. Het gebruik van een houten baardkam voor je baard zal de natuurlijke gladheid verbeteren en in vergelijking met een kunststof kam zal je versteld staan ​​van een wereld van verschil door het gebruik van een houten baardkam.

Tanden bedoeld voor baardhaar

Houten kammen hebben gladde, stevige tanden die, in tegenstelling tot plastic tanden waardoor je baard glad aanvoelt en niet aan de baardharen trekt tijdens het kammen. Een echte houten baardkam heeft twee kanten met verschillende tanden. Voor een korte baard of startende baard met je tanden nodig die wat achter op elkaar staan en voor een grovere grotere baard gebruik je de kant van de kam met tanden die wat verder uit elkaar staan.

Er is geen statische opbouw

Het gebruik van plastic kammen is de grootste reden waarom het haar pluist. Dit komt door statische opbouw. Je hebt vastwel eens meegemaakt dat je haar statisch is na het kammen. Gebruik een houten kam want die veroorzaakt geen statische elektriciteit.

Handgemaakte kammen

Houten kammen zijn handgemaakt en speciaal ontworpen door mensen die verstand hebben van verschillende baarden en haar. Ze worden niet in grote aantallen tegelijk gemaakt zoals de goedkope kunststof kammetjes. Een professionele handgemaakte houten kam met liefde gemaakt van goede kwaliteit gaat veel langer me en zal je haar hierdoor goed verzorgen.

Flyingheart houten baardkam gemaakt stevig en zacht mahonie hout

De kwaliteit van houten baardkammen is een grote sprong voorwaarts ten opzichte van plastic kammen, omdat ze zijn gemaakt van stevig en zacht mahoniehout. Je baard en haar wordt door deze kam van hout goed verzorgt en zal heerlijk glad aanvoelen.

Deze kam masseert de huid

Het gebruik van een mahoniehouten kam heeft masserend effect, aangezien de gladde houten tanden de onderliggende huid zachtjes masseert, waardoor de bloedcirculatie verbetert, wat resulteert in een gezonde baard.

Wat houdt je nu nog tegen om een houten baardkam te bestellen van Flyingheart. Bestel ze met logo Flyingheart of personaliseer deze kam met jouw naam of tekstje.